Przedszkole i Szkoła Mozaika – Fundacja Mozaika

Ładowanie strony

Nasza szkoła i przedszkole to perspektywa rodzica w edukacji dziecka o specjalnych potrzebach. Dysponujemy dwoma pięknymi i nowymi budynkami dostosowanymi do potrzeb osób z niepełnosprawnością w dwóch fantastycznych lokalizacjach – blisko centrum, a jednocześnie w bezpiecznej i zielonej okolicy sprzyjającej spacerom.

W naszej szkole i przedszkolu uczymy dzieci nie tylko wszystkiego tego co jest zawarte w podstawie programowej MEN, ale również uczymy ich ŻYCIA 🙂

Dużo zajęć praktycznych, wyjść i wycieczek, wyjazdy na zieloną szkołę, bazowanie na predyspozycjach dziecka to tylko część działań, które wyróżniają nasze placówki.

Dyrektorem naszych placówek jest mama niezwykłego chłopca o specjalnych potrzebach edukacyjnych, dlatego w Mozaice bardzo duży nacisk kładziemy na jakość edukacji i terapii, szacunek dla dzieci i współpracę z rodzicami.

Bądź z nami na bieżąco!
Zobacz, co słychać na naszym Facebooku!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mozaikaf/public_html/wp-includes/functions.php on line 3743